FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Alpha Tauri: MÁR CSAK formalitás Nyck de Vries F1-es ülése?

Nagyon úgy fest, hogy a kérdésre a válasz IGEN. A nemzetközi sajtó már azt is tudni véli, hogy erre a hétvégén, Suzukában kerül majd sor!

A Szingapúri Nagydíjon több orgánum is cikkezett arról, hogy a két fél, azaz Nyck de Vries és az Alpha Tauri mindenben megegyeztek, és a holland végre teljes szezonban is megmutathatja majd, hogy mire képes az F1-ben. Más lapok már azt is tudni vélik, hogy a bejelentésre sem kell sokat várni, az már ezen a hétvégén, Japánban megtörténik. Ezzel tulajdonképpen az is eldőlne, hogy Pierre Gasly az Alpine istállónál folytatja a pályafutását. Red Bull Racingnél Helmut Marko már sejtelmesen el is kottyantotta, hogy az egyeztetések jelenleg is zajlanak, és úgy gondolja, hogy hétvégére már közölni tudják majd, mire jutottak.

Mivel Gasly személyében egy Red Bull juniort tisztelhetünk, ezért a programot felügyelő Red Bull Racing csapatvezetője, Christian Horner már jóval diplomatikusabban fogalmazott:

„Pierre 2023-ig szerződésben áll a Red Bull-lal. Mindenki azt gondolja, hogy már fél lábbal egy másik csapatnál van, de ismétlem, szerződés köti hozzánk. Amíg ez a helyzet, addig felesleges találgatni, és a lehetséges utódjáról beszélgetni.” – fogalmazott árnyaltabban Horner.

Azért azt ne feledjük, hogy bármi, ami az elmúlt esztendőkben kiszivárgott, hamarosan valósággá is vált. Éppen ezért kíváncsian várjuk a Japán Nagydíj alatt érkező híreket, bizonyosan köztük lesz de Vries szerződtetésének bejelentése!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: LAT Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük