Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Gasly üzent a Red Bull Racingnek

A friss futamgyőztesből nem csupán az öröm, de az elmúlt időszak igazságtalanságai is kiszakadtak. Pierre Gasly nem tartotta magában, mi bántja őt, és markáns üzenetet fogalmazott meg az őt elbocsájtó volt főnökei részére.

Természetesen a fentebb említett úriemberek (Helmut Marko, Christian Horner) sem mentek el a francia pilóta sikere mellett. Mindketten gratuláltak volt versenyzőjüknek, sms-t írtak Gaslynak. Ő pedig a sajtó nyilvánosságán keresztül köszönte meg a szép szavakat:

„Bizonyos dolgokat nem éreztem korrektnek a szakításunkkal kapcsolatban, de amik köztünk történtek, azok köztünk is maradtak. Nem akartam a médiában beszélni ezekről, helyette a pályán szerettem volna bizonyítani, bebizonyítani, hogy rossz döntést hoztak. Harcos jellem vagyok, nem először mondom, hogy a többi pilótához hasonlóan én is a számomra elérhető legjobb autóban akarok ülni.

A lehető legjobb eredmények motiválnak, a dobogók, a futamgyőzelmek, a világbajnoki siker… Úgy érzem, hogy az Alpha Taurit csúcsra pörgettük, mindent kihoztunk a hétvégén a technikából. A személyes célom az, hogy ezentúl többször legyek versenyben a dobogóért, győzelmekért. Mindig fejlődni akarok, és ehhez a legjobb autóra van szükségem.” – fogalmazta meg üzenetét burkoltan, ám mégis nagyon egyértelműen Gasly.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük