FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A McLaren főnöke szerint Vettel idén villantani fog!

A wokingi csapatvezető szerint hiba lenne Sebastian Vettel peches tesztnapjaiból kiindulni. Andreas Seidl úgy gondolja, nekik is komoly kihívást fog jelenteni a visszatérő Aston Martin Racing, a volán mögött a német világbajnokkal.

Minap még a honfitárs Ralf Schumacher azt nyilatkozta, hogy nagyon sajnálja Vettelt, amiért rajta kívülálló okok miatt kevés megtett körrel, sereghajtóként végzett az egyik tesztnapon. Seidl nem osztja Schumacher véleményét, szerinte már az első pillanatoktól fogva számolni kell a négyszeres világbajnokkal:

„Szerintem fölösleges lenne érte aggódnunk. Ő egy rettentően tapasztalt versenyző, megbirkózik majd ezzel a helyzettel is. Véleményem szerint az első pillanatoktól fogva érdemes figyelni rá, mert nagyon versenyképes lesz az Aston Martinnal. Ő lesz az egyik legfőbb ellenfelünk a konstruktőri dobogóért folytatott harcban. Én magam azt várom, hogy a világbajnoki cím a Red Bull Racing és a Mercedes között dől majd el, viszont mögöttük keménynek ígérkezik a befutó. Őszintén remélem, hogy nem csupán konstruktőrként, de egyéniben is harcban lehetünk a dobogóért. Nagy csata lesz, mert a Scuderia Ferrari, az Alpine, de az Alpha Tauri és a már említett Vettel vezette Aston Martin is hasonló célokkal indul neki 2021-nek. A különbség elenyésző, nagyon izgalmas szezonra van kilátás!” – mondta el Lando Norris és Daniel Ricciardo főnöke.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.