FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Aston Martin: Folytassa, Herr Vettel!

Sebastian Vettel minden előzetes pletyka ellenére továbbra is az Aston Martin versenyzője lesz. Az nem derült ki, hogy meddig marad az istállónál és az F1-ben, de a német rajongóinak remek hír, hogy 2022-ben még egészen biztosan a mezőnyben tudhatjuk őt.

Seb örömmel néz az új szabályrendszer által támasztott kihívások elé, és már nagyon várja a következő fejezetet a csapatával:

„Izgatottan várom, hogy az új generációs versenyautó volánja mögé pattanhassak, és versenyezhessek. Érdekes korszak elé nézünk, hiszen ezek az autók mind kinézetre, mind teljesítményre teljesen mások lesznek, olyan gépek, amelyekkel sokkal kiélezettebb csatákat vívhatunk majd egymással. Ez mind a rajongók, mind a mi szempontunkból kulcsfontosságú, mert mindenkinek egy új esélyt jelent a felzárkózásra, megerősödésre, és a szórakozásra. Hiszek az Aston Martin fejlődésében, így nagyon várom, hogy már ott tartsunk!” – nyilatkozta a négyszeres világbajnok.

Formális hír, de Vettel hosszabbításához Lance Stroll szerződtetése is hozzátartozik, nem meglepetésre a kanadai versenyző is a csapat tagja marad.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.