FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Aston Martin – Stroll sokat vár Sebastian Vetteltől. NAGYON sokat!

Lawrence Strollnak szemernyi kétsége afelől, hogy egy teljesen kicserélt Vettelt láthatnak a szurkolók 2021-ben. A kanadai üzletember annyira biztos a dolgában, hogy már világbajnoki címről beszél…

Az Aston Martin tulajdonosa szerint Vettel érkezése nem vet fel kérdéseket, csakis válaszokat hozott nekik. Például most már tisztában van az istálló azzal, hogy mi is a hosszútávú céljuk. Ez pedig nem más, mint megnyerni a világbajnokságot:

„Seb olyan tudással és tapasztalattal rendelkezik, amelyek segíthetik a futamgyőztes csapatunkat egy új szintre emelkedni. Sok mindent elértünk már korábban, de az igazi cél, a mindenki által vágyott bajnoki cím mindeddig még csak látótérbe sem került. Ebben lesz a segítségünkre ő: olyan szemléletet hozott magával, olyan módszereket és morált tanít nekünk, amitől idővel bajnokká válhatunk. Ezért felbecsülhetetlenül fontos eleme a csapatunknak.

Amikor egy világbajnokot hozol a csapatodhoz, az mindenkit magával ragad. Ilyenkor átszáll a mentalitás a többiekre is, ezentúl ők is bajnokként fognak gondolkodni, hinni, és cselekedni is. Ezzel a felfogással leszünk képesek előre lépni. Seb rettentően motivált, hogy a visszatérő Aston Martin tagja lehet. Régóta ismerem őt, nagyon jól tudom, hogy nem felejtett el versenyezni. Egy négyszeres világbajnokról beszélünk, aki fantasztikus munkát fog végezni nálunk.

Azok a tényezők, amelyek hátráltatták őt, már nincsenek jelen. Nehéz szezont zárt, mindenkiben törést okozna az, ha már az év elején közölnék vele, hogy nem tartanak igényt a munkájára. Ezt nehezen dolgozta fel, de már túl van rajta, és biztosan mondhatom, hogy ugyanolyan gyors lesz, mint amit a legszebb napjain láthattunk tőle.” – mondta el érzéseit Stroll.

Ti mit gondoltok, valóban megtáltosodhat Vettel érkezésétől az Aston Martin?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XBP Images

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük