Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Sebastian Vettelt szeretettel várja a HAAS…

Miközben sorra fogynak Vettel lehetőségei, addig egy istálló szó szerint bejelentkezett a németért. Csak azt nem tudjuk, hogy most sírnunk, vagy inkább röhögnünk kellene!

A Mercedes gyakorlatilag megállapodott a pilótáival, a Red Bull bizonyosan megtartja jelenlegi párosát, a Renault már beújított Fernando Alonsóval, és a Racing Pointnál sem opció Vettel. Ebben a spirálban akár üdítőleg is hathatna Günther Steinerék magas labdája, ha a csapat sztorija nem az évek óta íródó szerencsétlenkedésről szólna.

Félre ne értsétek, mi valósággal rajongunk a Haasért, ők egy igazán üde színfolt a mezőnyben, és valódi Rock’n Roll, amit csinálnak, csak nem biztos, hogy ezt a négyszeres világbajnok Vettel is így gondolja. Ennek ellenére az amerikaiak mentőövet dobnának neki:

„Vettel személyében egy négyszeres világbajnokot tisztelhetünk. Nem tudjuk, mihez akar kezdeni, és akar-e egy kisebb csapattal dolgozni, de ha nyitott arra, amit mi tudunk neki nyújtani, akkor szívesen látjuk. Vannak olyan szituációk, amikor nagyszerű sportolók maradnak csapat nélkül, pontosan ez történt tavaly Nico Hülkenberggel is. Nem aggódom a felállásunk miatt, majd az idő eldönti, de Sebastian Vettel is alternatíva lehet – kérdés, hogy mi azok vagyunk-e neki.” – mondta el Steiner, aki azt is hozzátette, hogy remek kapcsolatot ápol a pilótával.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: LAT Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük