FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ex F1-es pilóta: „Ha Vettel nem semmisíti meg Strollt, akkor VÉGE!”

Jelenleg ezer fokra hevítve pörög az Aston Martin Racing PR gépezete, de hamarosan eljön az idő, amikor a remek posztok helyett már a pályán kell bizonyítania a csapatnak. Ebben mindenki egyértelműen Sebastian Vettelt tartja kulcsszereplőnek, az ő vállára nehezedik a nyomás, míg Lance Strolltól „csak” további fejlődést várnak.

A volt Formula-1-es osztrák pilóta, Christian Klien szerint az Aston Martinos lehetőség legalább annyira átok, mint áldás, és komoly próbatétel elé állítja majd Vettelt. Klien úgy érzi, nagy könnyebbséget jelenthet, hogy ezúttal Charles Leclerc helyett egy kevésbé nívós csapattárs mellett kell majd helytállnia.

„Seb egy nagyon komoly esélyt kapott azzal, hogy az Aston Martin mentőövet dobott neki. A zöldeknél valóban újjászülethet, megélheti a második aranykorát. Ha élni akar vele, és vissza akarja szerezni a hírnevét, akkor a legkevesebb az, hogy folyamatosan legyőzi Lance Strollt. Minden időmérőn, minden versenyen felé kell kerekednie, mert máskülönben könnyen csöbörből vödörbe kerülhet… Nehéz téma ez, mert neki mindig is lelki problémákat okoztak az olyan erős csapattársak, mint Daniel Ricciardo, vagy Charles Leclerc. Ha ezt most nem sikerül megugrania, akkor úgy hiszem, nagyon gyorsan elindulhat a lejtőn, és véget érhet a pályafutása.” – nyilatkozta a Red Bull Racing által finanszírozott Servus TV-nek Klein.

Erős szavak ezek, de józanul végiggondolva, nagyon is van igazságalapjuk. Mit gondoltok, sikerül Sebastian Vettelnek „megsemmisíteni” Lance Strollt?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük