FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ex F1 résztvevő: „Vettelnek itt a vége!”

Giancarlo Minardi egykori autóversenyző és csapattulajdonos szerint már nézni is nagyon kínos azt, amit a négyszeres világbajnok művel.

Már korábban is sokan bírálták Vettelt, még a Scuderia Ferrarinál töltött időszakában, hogy a csikó Charles Leclerc az Alfa Romeótól megérkezve üti-vágja és simán legyőzi őt. Akkor még sok mindenre rá lehetett fogni a német gyengélkedését, de aztán az Aston Martinnál lecsaptak rá, és ideális környezetet teremtettek neki. Csakhogy Minardi szerint Sebastian Vettelnek ez is kevés, és a kínos vergődése semmi jóra nem vezet…:

“Seb már nem az, aki korábban volt. Motivációját vesztette, és már lassan a pontszerzésre is képtelen lesz. Szerintem itt lenne az idő, hogy szögre akassza a bukósisakját, ebben a pályafutásban ennyi volt. Sok pénzt keresett, sok bajnokságot nyert, és garantálható, hogy már nem fog többet.”- nyilatkozta lesújtó őszinteséggel Giancarlo Minardi, aki 1985-ben megalakította a Minardi istállót, amely tulajdonképpen a mostani Red Bull Racing jogelődjének is tekinthető.

Ti mit gondoltok, valóban megérett Sebastian Vettel a búcsúra?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük