FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Helmut Marko szerint Sebastian Vettel VISSZATÉRT!

Volt főnöke szerint a Monacóban látott Sebastian Vettel nem csupán egy fellángolás volt, hanem a négyszeres világbajnok régi énje és formája tört a felszínre. A német jóbarátja és volt kollégája is osztja ezt a véleményt.

A Red Bull Racing osztrák tanácsadója szerint Monaco az a helyszín, ahol az ember számít, nem a gép:

„Minden jel szerint Seb magára talált. Nem csupán a versenyen, de az edzéseken is rögtön képes volt felvenni a tempót, folyamatosan a top 10-ben volt, rögtön erős szinten teljesített. Nagyon úgy látszik, hogy eljött nála a várva várt áttörés. Hogy miért gondolom ezt? Monaco sokkal inkább a versenyzőről szól, mint arról, hogy éppen milyen technika duruzsol alatta. Ez egy valódi old school pálya, amely megtornáztatja a pilóták képességeit, Sebastian pedig végig kihegyezve teljesített. Ha ez nem adja vissza az önbizalmát, és nem éri el a régen várt hatást nála, akkor semmi…” – írta körül a helyzetet Helmut Marko.

Az elméletet osztja Timo Glock is, aki ellenfélként és emberként is jól ismeri honfitársát:

„Nemrégiben azt nyilatkozta, hogy ha beül az autójába, és egyből érzi a ritmust, akkor képes lesz a jó teljesítményre. Pontosan ezt láthattuk tőle Monacóban, rendkívül élvezte a versenyzést, ezért sikerült nagyon jó eredményt elérnie. Már az időmérőn látszott, hogy „harap”, én pedig jól ismerem ezt a Sebastian Vettelt. Mindez a legjobbkor történt, remélem, ez lendületbe hozza őt is, és a csapatát is, és Bakuban ismét a régi Vettelt láthatjuk!” – mondta el a régi cimbora.

Szerintetek valóban megtört a jég Sebastian Vettelnél?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.