FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

NEMES BOSSZÚ: Sebastian Vettel KUKÁZZA a Ferrari gyűjteményét!

Egész pontosan túlad az igencsak tekintélyes áru modellekből felhalmozott kollekcióján. Na, azért nem kell őt nagyon megsajnálni, hiszen marad még bőven mit meghajtani abban a garázsban.

Többek között régi és legendás F1-es autókat is tulajdonol a német, de azoktól nyilván nem válna meg. Nem úgy a Ferraritól! Vettel valóságos kiárusítást rendezett azokból a példányokból, amelyeket a Scuderia Ferrarinál eltöltött évei alatt gyűjtögetett össze: Ferrari F12TDF, Ferrari 458 Speciale, Ferrari Enzo, Ferrari LaFerrari, Ferrari F50… csak néhány darab a koránt sem teljes listáról.

Most, hogy már semmi nem köti őt a Scuderiához, jobbnak látta elvágni az utolsó érzelmi szálakat is? Meglehet, hiszen ezek az autók mind egyedi gyártásúak, a nevével ellátva, minden egyes darab több százmilliós értéket képvisel. Éppen ezért nehéz lenne elképzelni azt, hogy kenyérre kell az ellenértéke… Az adásvétellel a Tom Hartley vállalatot bízta meg Vettel, ők azok, akik tavaly a Tötök nagydíjon használt sisakját is elárverezték, melynek bevétele jótékony célokat szolgált.

„Örömmel mutatunk meg nektek néhány újonnan érkezett autót, amelyek egyenesen a négyszeres F1 világbajnok Sebastian Vettel gyűjteményét gazdagították.” – így hangzik a cég kedvcsinálója a friss portékához, amelynek vevői minden bizonnyal a felső néhány ezerből kerülnek majd ki. Mindenesetre, nem lesz rossz vétel: első tulajdonostól, nem dohányzó, szép állapotban, mindösszesen hétezer megtett kilométerrel…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Tom Hartley

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük