FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ross Brawn: „Vettel eredménykényszerben lesz az Aston Martinnál”

A Forma-1 sportigazgatója nagyon örül annak, hogy a német világbajnok továbbra is a mezőnyt erősíti majd. Leigazolását bölcs döntésnek tartja, ugyanakkor figyelmeztet: Lawrence Stroll csapata nem az az istálló, ahol elnézik a gyengélkedést.

“Sebastian szerződtetése egy nagyon erős jel Lawrence Stroll szándékait illetően. Vettel egy rettentően gyors versenyző, akiben még mindig él a tűz. Ő képes arra, hogy a körülötte lévőket motiválja, ha a környezete is ugyanezt teszi vele. Az Aston Martin törekvései egyértelműek, ehhez pedig nagyon jól jön majd az ő tapasztalata, amivel egyértelműen előbbre kell lépniük. Ehhez minden lehetőségük adva van, de az eredményekkel Lawrence Strollnak is elégedettnek kell lennie.”

Brawn a Vettel által leváltott Sergio Perezről is szólt, akit a történtek ellenére remek pilótának tart:

„Sergio hirtelen házon kívül találta magát, azok után, hogy veretes a történelme a Racing Pointtal, és annak jogelődjével. Biztosan nehezen élte meg ezt a helyzetet, de ő egy nagyon tehetséges ember, és a pályája csúcsán lévő pilóta, akinek a következő években igenis helye van a rajtrácson. Remélem, megtalálja a számításait, és megerősödve tér vissza.” – mondta el bizakodóan Brawn.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: AFP

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük