Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Sebastian Vettel vs Scuderia Ferrari: „Itt már senkit nem érdekel, hogy én mit beszélek…”

Azt már eddig is tudtuk, hogy az elmúlt időkben nagyon csúnyán megromlott Vettel és a Scuderia viszonya. A német most azt is elhintette, hogy már semmibe a világon nincs beleszólása, és egyfajta biorobotként várja a szerződésének lejártát.

„Mondhatok én bármit, már senki sem figyel rám.” – fakadt ki Sebastian Vettel a látványosan „csendes” spanyol hétvége után, mikor is még a legkisebb muszáj rádiós kommunikációt is ignorálta a csapattal, vagy éppen a csapata vele: „De ne is foglalkozzunk ezzel a részével. Az autó stagnál, ez van, ebből kell a legtöbbet kihoznunk. Ez egy nagyon nehéz esztendő számunkra.” – sajnálkozott a futamot egy kiállással teljesítő, és így a nap versenyzőjének választott Vettel.

Mattia Binotto ezúttal nem volt rest nyilatkozni Vettel kibukó szavaival kapcsolatban: „Bizonyosan az is bántja őt, hogy mivel már 2021-ben nem nálunk versenyez, így mi érthető módon nem avatjuk be bizonyos részletekbe, és nem adhat nekünk tanácsokat a jövőre vonatkozóan. Sebastian jó hétvégét zárt, bízom benne, hogy Spában még felszabadultabban fog versenyezni.”

Atyavilág, mi lesz itt egy kényesebb szituációban…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük