Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Vettel kitálalt: „Ajánlatot sem kaptam a Ferraritól”

A koronavírus járvány által meghosszabbított uborkaszezonban számos olyan információ látott napvilágot, amely Sebastian Vettel és a Scuderia Ferrari csapatvezetése közötti tárgyalásokat taglalta. Most Vettel lelőtte a poént: nem is volt semmiféle tárgyalás…

A német világbajnokkal még Ausztriába történt elutazása során rögzítettek egy televíziós interjút, melyben tiszta vizet öntött a pohárba. A ma induló szezon talán élete legnehezebb kihívása, ugyanakkor egy lehetőség is lesz:

„Egészen az ezt megelőző időkig egyértelmű volt, hogy közös jövőt tervezünk, és együtt folytatjuk. Aztán május elején felhívtak azzal, hogy ők már döntöttek, és nem akarnak tovább velem dolgozni. Rövidre zárták a témát, engem pedig ez érthetően lesokkolt abban a pillanatban, derült égből jött villámcsapásként ért.

Optimista természetű ember vagyok, mindig előre tekintek, így nem akarok balhét a csapatnál. Épp ellenkezőleg, szeretném ezt az egész történetet szépen befejezni. A jövőn egyelőre nem gondolkodom, az majd úgyis kiforrja magát…” – mondta el az utolsó Ferraris évét megkezdő sztár.

Sportszerű nyilatkozat, annyi szent, de arra azért mérget ne vegyünk, hogy Vettel majd szó nélkül beáll a sorba…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük