FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Főnöke kiállt a gyengélkedő Sergio Perez mellett

Ígéretes pedigrével érkezett a Red Bullhoz a mexikói, viszont eddigi teljesítménye elmarad a várakozásoktól. A védelmében azért érdemes leírni, hogy a legutóbbi időmérőn képes volt legyőzni Max Verstappent, ez pedig már (a holland hibája ellenére is) több, mint amit az elmúlt időkben bárki is képes volt felmutatni…

Az Emilia Romagna Nagydíjon második helyről rajtoló versenyző végül még pontot sem tudott szerezni, ezzel pedig máris megszólaltak körülötte „bizonyos hangok”. Christian Horner nem foglalkozik a sárdobálókkal, és kiáll a pilótája mellett:

„Sok minden történt Imolában, és kár hogy a versenyén nem jött ki neki a lépés, mert szenzációs kvalifikációt futott. Azonban a szombat és a vasárnap két teljesen eltérő kihívás, és utóbbi most nem kedvezett nekünk. Korai hiba a safety car mögött, büntetés az újraindítás után, amit sajnálok, mert Sergio abszolút mértékben dobogó esélyes volt. Ez nyilván frusztrálja őt, de nagyon szépen halad előre, és ahogy megyünk bele a szezonba, egyre és egyre jobb lesz. Most vezette először esőben az autónkat, majdnem pole pozíciót szerzett, szóval idővel jönni fognak nála is az eredmények.”  – nyilatkozta bizakodóan Horner.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.