Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

ÖRÖMHÍR: Sergio Perez ismét apa lett

Tovább bővült a Perez család, hiszen tegnap délután megérkezett Emilio Perez, a Red Bull Racing pilótájának harmadik gyermeke.

A boldog szülők az Instagramon tudatták a nagyvilággal, hogy az anya, Carola Martinez és Emilio is jól vannak, a szülés pedig mindenféle komplikáció nélkül zajlott le. A kép mellé egy érzelmes megjegyzést is tettek: „Üdvözlünk Emilio, szeretünk téged”

A kis jövevény neme már 2021 decemberében ismert volt, hiszen a család a tavalyi szezon végén, a nyaralása alkalmával szintén a közösségi médiában jelezte ezt. Az akkori videós bejegyzésükkel felszállt a „kék füst”, amely a hagyományok szerint fiúgyermek érkezését jelenti.

Emilio a Perez család harmadik gyermeke, és a második kisfiú – Sergio Jr. és a kislány Carlota előzi meg őt a sorban. Van egy városi legenda az autóversenyzésben: Minden gyermek születésével a versenyzők lassulnak fél másodpercet. Szerintünk a gyermekáldás épp fordított hatással lesz Sergio Perezre, aki idén kifejezetten erős szezont fut. Szüksége is van a tempóra a szimpatikus mexikóinak, hiszen valószínűleg ebben az évben dől el, hogy hosszabb távon is maradhat-e a világbajnoki esélyes Red Bull Racing pilótája.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük