FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Sergio Perez nem hátvédnek érkezett, győzni akar!

Perez mindig is az a versenyző volt. akit a szurkolók egy magasabb kalapban jegyezték annál, mint ahol éppen versenyzett. Most a fanatikusok elképzelése és a mexikói érdemei közös utat törhetnek a Red Bull Racingnél.

Tisztában van ezzel a pilóta is, aki már az első munkanapjai során rettentően erősen nyomatékosította: nem azért érkezett az osztrák istállóhoz, hogy szélárnyékban autózzon:

„2021-ban végre megkaptam a nagy lehetőséget. Meg akarom tenni a következő lépést, és hiszek abban, hogy készen állok rá. Csakis rajtam fog múlni, hogy képes leszek-e a legjobbamat nyújtani. Ha olyan autót kapok, amivel megnyerhetjük a világbajnokságot, akkor meg fogjuk nyerni a világbajnokságot!

Ha ez nem jön össze, és csak a harmadik helyre leszünk jók, biztos vagyok abban, hogy másodikak leszünk. Minden fronton túl fogom teljesíteni az elvárásokat, és mindent meg teszek azért, hogy minél erősebb szezont zárjunk! Egy nagyon erős teljesítménnyel szeretném meghálálni a belém fektetett bizadalmat a csapat vezetésének. Senki mástól nem kaptam korábban lehetőséget arra, hogy valódi élcsapat tagja legyek. Tizenöt évet dolgoztam ezért a sanszért, várom, hogy minél többször lejátsszák nekünk a mexikói himnuszt!”

Ebből a nyilatkozatból mindenkinek világossá vált, hogy Perez nem óhajt Max Verstappen hátvédje lenni. Éppen ellenkezőleg…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük