FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Te KINEK szurkolsz 2020-ban? SZAVAZZ a cikkben!

Egy hónap múlva ilyenkor már Forma-1-es autók lepik majd el a Red Bull Ringet, végre valahára elindul a 2020-as szezon. Ennek örömére a legaktuálisabb kérdéssel fordulunk hozzátok, ezért játékra hívunk benneteket.

Tapasztalatból beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy hazánkban a három nagyágyú, a Mercedes, a Ferrari, valamint a Red Bull Racing büszkélkedhet a legtöbb rajongóval. Az említett csapatok versenyzőin kívül jelentős tömegeket mozgat meg még Kimi Raikkönnen, Daniel Ricciardo, és Carlos Sainz is, a legifjabbak közül Pierre Gasly és Lando Norris viszi a prímet.

Ugyanakkor az is saját észlelés, hogy a hazai F-1 rajongók talán kicsit igazságtalanul hanyagolnak sokkal jobb sorsra érdemes istállókat / pilótákat. Elég csak a Williamsre (ha még úgy hívják…), a Haasra, vagy a Racing Pointra gondolni, versenyzői fronton pedig a Valtteri Bottas, Daniil Kvyat, Sergio Perez hármas fogat viszi el a legalulértékeltebbek címét.

A cél, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba: Magyarország legfiatalabb Formula-1-es magazinjaként eltökéltek vagyunk abban, hogy HOZZUK ÖSSZE a Forma-1 világot, és úgy hisszük, 57.000 Facebook követőnk és blogunk 100.000 egyedi látogatója révén releváns képet kaphatunk az alábbi, válaszra váró kérdésben:

[yop_poll id=”2″]

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images