FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

David Coulthard szerint sanszos, hogy Valtteri Bottast már rég „kidobták”…

A skót szerint Bottas már „előbbre tart”, mint a környezete, hiszen már tudja, hogy nem fognak vele szerződést hosszabbítani. Ha ez így van/lesz, azzal csak szívességet tesznek Bottasnak, legalábbis Coulthard elmélete szerint.

A McLaren ex világbajnoki második helyezettjét Bottas vajúdása sokban a saját pályafutásának egyik fordulópontjára emlékezteti. Coulthard szerint a finn számára elérkezett az idő, hogy új kihívást keressen magának:

„Szerintem az a helyzet, hogy Valtterivel már közölte is a csapat, hogy nem fognak vele szerződést hosszabbítani. Az ember megérzi az ilyet, így gyorsan kiderül, nekem is egy esztendővel előbb megmondták, hogy Juan Pablo Montoyát akarják a helyemre ültetni. Szerintem ő már a kegyelemdöfést várja, és a Mercedes csak szívességet tett neki, ha már meglépte ezt. Így Bottasnak bőven lesz ideje új csapatot keresni, ahol talán majd megtalálja önmagát. Velem is így történt ez, a Red Bullnál később megtaláltam a számításaim. Engem az a helyzet, amiben most Valtteri Bottas van, nagyon motivált. Megköszöntem a McLaren őszinteségét, és úgy álltam hozzá a további versenyekhez, hogy mindent bele kell adni, nincs semmi vesztenivalóm. Én ezt adnám útravalóként Valtterinek!” – mondta el a népszerű riporter/autóversenyző.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “David Coulthard szerint sanszos, hogy Valtteri Bottast már rég „kidobták”…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.