FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hivatalos: Hamilton hátvédje jövőre is marad a Mercedesnél

Kicsit erősre sikerült a címbeli fogalmazás, de az elmúlt éveket számításba véve talán nem alaptalan. Valtteri Bottas 2021-re is aláírt a Mercedeshez, a rossz nyelvek szerint Lewis Hamilton pedig megnyugodhat – jövőre sem fogja senki érdemben zavarni őt a Schumacher éra rekordjainak döntögetésében.

Az egyébként rendkívül szimpatikus finn továbbra is a világbajnoki cím megszerzését tartja legfőbb céljának, bárcsak egyszer már beváltaná az ígéretét, és izgalmas csatát látnánk a bajnoki elsőségért…

„Igazán boldoggá tesz, hogy tovább folyathatom a Mercedessel megkezdett munkát, a közösen elért sikereink remek alapot jelentenek ehhez. Mióta csak az eszemet tudom, és beleszeretettem a Forma-1-be, azóta arról álmodok, hogy egy napon világbajnok leszek. Idén is ezért a titulusért megyek, és a legjobb csapatban vagyok ahhoz, hogy harcoljak, és végül beteljesítsem a vágyam.” – mondta el Bottas.

Toto Wolff is kiegészítette a hivatalos bejelentést, és ő is figyelmeztetett – két versenyzője küzd idén a VB címért:

„Bátran mondhatom, hogy nekünk van a legerősebb pilótapárosunk. Valtteri szerződéshosszabbításával ez az egység megmarad, szeretjük őt, mert egy őszinte, keményen dolgozó srác, aki az egész istállóval és a csapattársával jóban van. Ez egyáltalán nem megszokott a Forma-1-ben, főleg akkor, ha mindkét versenyző esélyes a végső győzelemre.”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük