Valtter Bottas: „Lewis engem akar, csakis engem!”

Már jó ideje borzolja a kedélyeket a Mercedes egyik ülésének sorsa: egészen idáig azt lehetett hallani, hogy a nyári szünet után végre megtudjuk, ki lesz Lewis Hamilton csapattársa. Bottas is megszólalt az ügyben.

A rossznyelvek szerint már korábban eldőlt, hogy George Russell lesz a befutó, de ennek ellentmond a Mercedes közleménye, miszerint a tervezett időpont helyett későbbre halasztják a várva várt bejelentést. És ha ezek után elolvassuk Valtteri Bottas nyilatkozatát, akkor gyanús, hogy ez a bejelentés nem George Russellről fog szólni…:

„Lewis a szemembe mondta, hogy azt szeretné, ha én maradnék a csapattársa a továbbiakban is, nem akar maga mellé senki mást. Együtt remek munkát végzünk, és komoly dolgokra vagyunk képesek, de az is igaz, hogy az ilyen ügyekbe a versenyzőknek sajnos nem sok beleszólásuk van. Egy hatalmas gépezet részei vagyunk, és ez az egység dönt a mi sorsunkról is.

Nem egyszerű nekem, mert ezt évről évre eljátsszuk, és ez egy kemény mentális kihívás, hiszen emberek vagyunk, senki nem szereti a bizonytalanságot. Nem tudom, mi fog történni, és őszintén szólva abban sem bízok, hogy két hét múlva már okosabbak leszünk. Az idő minden kérdésre megadja majd a választ… A szünet alatt semmi újdonság nem történt, készültem a folytatásra, és már várom, hogy újra autóba üljek. Az irány jó, minden rendben van, a pletykákra pedig nem adok, és nem is szeretnék róluk beszélni. Én versenyzek, a mögöttem álló menedzsment pedig igyekszik megtalálni számomra a legjobb opciót, így történjen akármi is, én nyugodt vagyok.” – nyilatkozta magabiztosan Bottas.

Mit gondoltok, Lewis Hamilton az emberi oldal miatt szeretné, hogy Bottas maradjon, vagy más lehet a háttérben?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “Valtter Bottas: „Lewis engem akar, csakis engem!”

  1. Sipos Gábor says:

    Engedelmükkel elmondanám,hogy véleményem szerint aki olyat valakinek a szemébe mond,hogy szoros együttműködésük során a jelenlegi csapattársát szeretné a jövőben is partnernek-nem tisztességes szándékú,mert így akarja egy szinlelt csapatmunkával a sikert biztosítí ani amihez szükség szerint T.Wolff úr is hozzásegít a szükséges mennyiségben.Hogy lehet egy versenyzőtárs életcélját-a győzelmet elvenni,szerintem a lelkiekben gazdag pályafutás ideális kivitelezője F.ALONSO,tőle a megfelelő stílust utánozni,és követni lehet,de a kitartást és a szorgalmat,a társak megbecsülésével együtt csak tanulni lehet.Végül is Mr.Hamilton még nem túlkoros a tanuláshoz.
    Kívánok jó egészséget és további sikereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel