Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Eredeti Forma1 termékek – csak biztos forrásból

A FansBRANDS F1 webáruház csak és kizárólag eredeti Forma1 és BMW Motorsport termékeket árusít. Azért kell ezt kihangsúlyozni, mert a mai világban ez nem mindenkinek egyértelmű…

Ez bizonyíték, nem ígéret 😉

Szeretnénk most minden kétséget eloszlatni, hiszen nem volt egyszerű ebben az üzletben eljutni olyan magasságokba, mint ahol mi vagyunk és leszünk majd a jövőben.

A FansBRANDS egyenesen a gyártótól (nem pedig viszonteladóktól) szerzi be a rajongóra valót. Ezt bizony nem tudja mindenki megtenni, hiszen a gyártók csak olyan cégekkel kötnek szerződést, akik már letettek valamit az asztalra és komoly összegben adnak le előrendeléseket minden egyes évben.

Jelenleg a Forma1 ruházat és kiegészítők gyártója a londoni székhelyű Branded és a mindenki által ismert Puma, ahogy a termékek címkéjében is láthatod. Magát a gyártási jogot nem egyszerű megszerezni és a folyamatos minőség ellenőrzésnek köszönhetően még nehezebb megtartani, de erre most nem fogok kitérni.

Itt látjátok a gyártó és a Pit Box Kft. (azok vagyunk mi) között létrejött hivatalos nyilatkozatokat:

Természetesen a McLaren, Red Bull, Schumacher, Senna termékek gyártójával is szoros kapcsolatban vagyunk, ezért ha valami hiányzik a gyűjteményedből, akkor nálunk még mindig tehetsz egy próbát email-ben vagy telefonon…

Eredetiség ellenőrzés

Íme néhány címke, hogy felismerd az eredetiséget. Ami feltűnhet, hogy minden termék kapott egy hologramot, ami vagy a belső varrott címkén vagy a termékhez fűzött papíron helyezkedik el. Ennek hiányában inkább tartózkodj a vásárlástól…

Ne hagyd, hogy átverjenek!

Az elmúlt években nagyon sok olyan hamis termékkel találkoztunk az interneten, amik például engedély nélkül voltak legyártva és persze minőségben is jócskán alulmaradtak ami árukban nem feltétlenül tükröződött.

Sajnos már nem egyszer jött hozzánk olyan vásárló, aki átverés áldozata lett és megfogadta, hogy soha többet nem vásárol kétes oldalakról.

A gyártók és természetesen maga a Formula 1 is harcol a rajongók megtévesztése ellen, de azzal mindenki tisztában van, hogy a hamisítványok néha gombamód szaporodnak.

Csak biztos forrásból

A FansBRANDS ezért azt ajánlja, hogy csak biztos forrásból, hivatalos Forma 1 üzletben, hivatalos gyártói garanciával rendelj minőségbiztosított Forma 1 termékeket. Az F1 ruházat amúgy sem az olcsó kategória így nem érdemes rizikózni.

Szerencsére a FansBRANDS-nél mindig megtalálod, amit szeretnél, hiszen Közép- és Kelet Európában nekünk van a legnagyobb raktárkészletünk, ami hála a gyártói háttérnek folyamatosan bővül és frissül…

Webáruházunkat ezen a linken éred el.

Ha bármi kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, akkor írd meg hozzászólásban 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük