FansBRANDS Forma 1 webáruház
FansBRANDS VIP Tagság
FansBRANDS VIP Tagság
5000 forint ajándékba
Forma 1 futamértesítő
Hivatalos Forma 1 üzlet

Az F1BOX nem tűnt el, csak átalakult!

Nem találod a Forma1 Box weboldalát? Ez nem a véletlen műve! De nyugalom, az F1BOX nem tűnt el csak átalakult! 😉
A közelmúltban több nagy változás is történt az F1BOX háza táján, erről szeretnénk most írni nektek.

A Forma1 Box nagy változásokon ment keresztül 2017-ben. A legszembetűnőbb a nevünk és a weboldalunk teljesen új formája, a jövőben az F1BOX nevet felváltja a Formula1 Brands. Lassan mindenhonnan eltűnik az F1BOX név és logó, a helyét az új Formula1 Brands fogja átvenni mindenhol. Az új névhez új weboldal is dukál, amelyet próbáltunk úgy kialakítani, hogy a nektek, vásárlóknak minél könnyebb dolgotok legyen a weboldal használata során.

Szeretném itt is kihangsúlyozni, hogy az F1BOX üzlet a Duna plázából elköltözött Vácra. A Formula1 Brands bemutatótermét egész pontosan az alábbi címen találjátok meg:
2600 Vác, Deákvári fasor 6.

A háttérben a csapat nem változott, minden maradt a régi, úgyhogy aki járt már nálunk és újra eljönne annak jó hírem van, ugyanazokkal a kedves kiszolgálókkal fog találkozni, mint ezelőtt. 🙂

Várunk a Formula1 Brands váci bemutatótermében
Várunk a Formula1 Brands váci bemutatótermében

Több új szolgáltatással is bővült a repertoárunk, annak érdekében, hogy a Forma1 rajongók mindenből a legjobbat kapják nálunk.

Elindult VIP7 szolgáltatásunk, melyhez most még díjmentesen csatlakozhatsz ezen a linken.
A VIP tagok egy olyan kivételes csoport részeivé vállnak, akik egész évben kedvezményesen vásárolhatnak, gyűjthetik a VIP Krediteket, amelyeket kedvezményekre válthatnak, és természetesen mindenről első kézből értesülhetnek. A VIP ajándékról nem is beszélve, érdemes csatlakozni. 😉

Továbbá új áruházunkban visszatért az ingyenes szállítás. Minden online fizetési mód esetén a szállítási díjat átvállaljuk. Igen, értékhatártól függetlenül, bármit rendelsz és online kifizeted nem kell még a szállításért külön fizetned.

Szóval megújulva várunk titeket áruházunkban vagy bemutatótermünkben, de egy dolog nem változott. Még mindig nálunk találjátok meg Európa legnagyobb Forma1-es választékát.

Most pedig arra kérlek téged, aki ezt olvasod, hogy írd meg nekünk itt a bejegyzés alatt kommentben mi az ami tetszik vagy éppen nem tetszik az új áruházban. Mivel folyamatosan fejlesztjük az oldalt, és azt szeretnénk, ha minden Forma1 rajongó igényeinek megfelelne, fontos a Te véleményed is!

Köszönjük, hogy megosztottad a cikket! Látszik, hogy egy vérbeli Forma 1 rajongóval van dolgunk, ezért most megajándékozunk egy 500 forintos kupon kóddal, amit felhasználhatsz bármilyen - akár akciós - termékre is a FansBRANDS Forma 1 webáruházban.
Kupon kód: BLOG500

Leave a Reply

Your email address will not be published.