FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lawrence Stroll nem csak az Aston Martint, a Forma-1-et is meg akarja reformálni!

A kanadai milliárdos elárulta, hogy egy olyan koncepción dolgoznak, amellyel minden eddig megszokottnál közelebb hozza majd a szurkolókat a Formula-1-hez.

Ezt természetesen saját csapatán keresztül valósítaná meg a mecénás, aki azt is elmondta, hogy nem csupán az istállóba, hanem ebbe is rengeteg munkát ölnek:

„Az arculatunk megváltozásával új energiák szabadulnak fel, és ezt a szurkolóink megszólítására csatornázzuk be! Még jobban szeretnénk a meglévő szimpatizánsaink kedvére tenni, és a Forma-1 fanatikusok hatalmas táborát is meghódítanánk. Olyan dolgokat akarunk csinálni, amelynek láttán az emberek felfigyelnek ránk, és megjegyzik a nevünket. Ezt elsősorban az eredményeinkkel akarjuk nyomatékosítani, de teljesen új dolgokat is be akarunk hozni a köztudatba.

Az Aston Martin márkát minden motorsport rajongó ismeri, de az F1-es csapattal olyan helyekre is el fogunk jutni vele, amit most még sokan talán el sem hinnének. Célunk a nagyközönség bevonása az életünkbe, a csapatunk mindennapjaiba, és ezáltal a Formula-1 népszerűsítése is. Egy remek és szenvedélyes csapatot vettünk át, amely tele van élettel, egyediséggel és remek lehetőségekkel. Ezeket is felhasználjuk majd arra, hogy a meglévő Aston Martin és Formula-1 rajongók mellett a szurkolók legifjabb generációját is meghódítsuk! Hogy ezt elérjük, nagyon különlegesnek kell lennünk, eltérő módon kell gondolkodnunk, és a megújult, friss és modern Aston Martin Cognizant F1 Team pontosan ezt is fogja tenni!”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük