Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lawrence Stroll nem csak az Aston Martint, a Forma-1-et is meg akarja reformálni!

A kanadai milliárdos elárulta, hogy egy olyan koncepción dolgoznak, amellyel minden eddig megszokottnál közelebb hozza majd a szurkolókat a Formula-1-hez.

Ezt természetesen saját csapatán keresztül valósítaná meg a mecénás, aki azt is elmondta, hogy nem csupán az istállóba, hanem ebbe is rengeteg munkát ölnek:

„Az arculatunk megváltozásával új energiák szabadulnak fel, és ezt a szurkolóink megszólítására csatornázzuk be! Még jobban szeretnénk a meglévő szimpatizánsaink kedvére tenni, és a Forma-1 fanatikusok hatalmas táborát is meghódítanánk. Olyan dolgokat akarunk csinálni, amelynek láttán az emberek felfigyelnek ránk, és megjegyzik a nevünket. Ezt elsősorban az eredményeinkkel akarjuk nyomatékosítani, de teljesen új dolgokat is be akarunk hozni a köztudatba.

Az Aston Martin márkát minden motorsport rajongó ismeri, de az F1-es csapattal olyan helyekre is el fogunk jutni vele, amit most még sokan talán el sem hinnének. Célunk a nagyközönség bevonása az életünkbe, a csapatunk mindennapjaiba, és ezáltal a Formula-1 népszerűsítése is. Egy remek és szenvedélyes csapatot vettünk át, amely tele van élettel, egyediséggel és remek lehetőségekkel. Ezeket is felhasználjuk majd arra, hogy a meglévő Aston Martin és Formula-1 rajongók mellett a szurkolók legifjabb generációját is meghódítsuk! Hogy ezt elérjük, nagyon különlegesnek kell lennünk, eltérő módon kell gondolkodnunk, és a megújult, friss és modern Aston Martin Cognizant F1 Team pontosan ezt is fogja tenni!”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ELFOGADTÁK ANDRETTIÉK nevezését, gyakorlatilag itt a 11. csapat!

Az Andretti a Caddileckel karöltve 2026-ban tervezi, hogy csatlakozik a Formula-1-es világbajnoksághoz, az FIA részéről [...]

Érdekel
Norris: „A Red Bull NEM Verstappenre építi az autóját”

Lando Norris határozottan megcáfolta a szurkolók kedvenc összeesküvés elméletét, miszerint azért lenne domináns ez vagy [...]

Érdekel
Jordan: „Gyerünk már, ÜLTESSÉK BE Lawsont Perez HELYÉRE!”

Bár elviekben Sergio Perezt 2024-ben még szerződés köti a Red Bull Racinghez, gyakorlatilag a Red [...]

Érdekel
F1 szakértő: MÉLTATLAN, ami Norris körül történik…

A Sky Sports F1-es műsorvezető Craig Slater szerint Lando Norris hiába az egyik legnagyobb tehetsége [...]

Érdekel
Az APPLE TV kizárólagosságra hajt az F1 közvetítésekben!

A streaming platform nem csupán egyszerűen megvásárolná az F1 közvetítési jogait, de a deal mellé [...]

Érdekel
IndyCar pilóta: „Palou JOBB VERSENYZŐ, mint Verstappen!”

Bár mindenki elismeri Max Verstappen nagyságát, de az amerikaiak szerint az ovál versenyzés egy sokkal [...]

Érdekel